Aller au contenu principal

VOORDELEN VAN OLI G

OLI G BESCHERMT

OLI G beschermt de hoofdhuid, haarzakjes en haren tegen de schadelijke gevolgen van blondering, kleuring, hittebehandelingen, UV, zee- en chloorwater, ouderdom en veranderende luchtvochtigheid. OLI G beschermt haren en hoofdhuid tegen gebruik van haarproducten met een andere pH waarde.

OLI G HERSTELT

OLI G herstelt de vochtbalans van de hoofdhuid en herstelt permanent ALLE keratine eiwitten in de disulfide- en zoutbindingen en waterstofbruggen in de haarkern. De keratine laag waar de haarschubben uit bestaat wordt ook hersteld.

OLI G herstelt beschadigd, droog en futloos haar permanent, snel, met weinig product en zonder uit te wassen.

OLI G WERKT ECHT

OLI G werkt beter, sneller, gemakkelijker en is veelal voordeliger dan mogelijk vergelijkbare producten. Door de meervoudige werking van OLI G ( hydratie, glans, anti-pluis, conditioner, haarmasker, keratine behandeling, hitte beschermer) is het niet meer nodig om diverse producten met een enkele werking aan te schaffen. 

OLI G BIEDT MEER

Alles begint bij de hoofdhuid en bij de voeding van de haarzakjes. OLI zorgt daarvoor. Daarnaast herstelt, OLI G in tegenstelling tot vele andere bonding producten, ALLE haarbeschadigingen permanent, snel en met weinig product zonder de haren uit te spoelen.

OLI G:

- herstelt een droge, gevoelige, jeukende hoofdhuid.

- hydrateert, geeft glans en elimineert pluis

- verzwaart het haar niet en maakt haar zacht en kambaar

- geeft haar veerkracht, elasticiteit en sterkte. Haren breken minder snel en haaruitval vermindert.

- werkt diep in de haarstreng

- met OLI G blijf je langer genieten van haarkleuringen

OLI G WERKT RAZENDSNEL

OLI G maakt haar als nieuw in enkele minuten. Lange behandelingen zijn dus verleden tijd.

OLI G is een leave-in, dus uitwassen is niet nodig

OLI G IS VOOR IEDEREEN

Jong, ouder, vrouw, man, veel haar, weinig haar, het maakt niet uit. OLI G is geschikt voor alle haartypes, haarkleuren en extensions van echt haar