Zum Hauptinhalt wechseln

HET GEHEIM VAN HAAROLIE

Haarolie kan op verschillende manieren gunstig zijn voor je haar. Het helpt de hoofdhuid te voeden en te hydrateren, wat een gezondere haargroei kan bevorderen en droogheid kan verminderen. De in OLI G gebruikte natuurlijke oliën bevatten ook essentiële voedingsstoffen die de haarschacht kunnen versterken, breuk kunnen voorkomen en glans kunnen toevoegen. Regelmatig haarolie gebruiken, gecombineerd met zachte massage met de Scalp Brush, kan ook de bloed- en zuurstofstroom naar de hoofdhuid verbeteren, waardoor de gezondheid van het haar verder wordt bevorderd.

Talg is een natuurlijke olie die wordt geproduceerd uit de talgklieren in onze hoofdhuid en die helpt ons haar gezond te houden. Talg is bedoeld om te helpen door het haar te hydrateren en te smeren als een natuurlijke conditioner. Maar als het niet in evenwichtige hoeveelheden wordt geproduceerd, voelt het haar extra vettig of super droog en schilferig aan. Dit is waar OLI g olie nuttig kan zijn.
Omdat we allemaal talg produceren, werkt onze haarolie voor alle haartypes. Wanneer je de strengen bedekt, verzegelt het het vocht in plaats van het te laten verdampen. Dit voedt het haar goed diep in de lokken en hoofdhuid.

Voordelen:


Hydrateren en voeden van het haar

Een van de belangrijkste voordelen van haarolie is de hoeveelheid vocht en hydratatie die je haar krijgt. Bij het aanbrengen van haarolie vormt het product een beschermende barrière rond de haarschacht. Door het af te dichten, verliest het haar geen vocht door verdamping. Dit vergrendelt ook belangrijke voedingsstoffen die de olie het haar levert.

Stimuleert haargroei

Wanneer je de haarolie in je hoofdhuid masseert, laat je niet alleen de voedingsstoffen toe, maar stimuleer je ook de haargroei. De hoofdhuidmassage bevordert de bloedcirculatie die naar de haarwortels gaat. Dit veroorzaakt regeneratie en groei terwijl de haarlokken worden versterkt.

Versterking van haarstrengen

Wanneer de voedingsstoffen van haarolie de strengen bedekken, beschermen ze het haar tegen afbreken. Bovendien, wanneer de strengen die vanaf de bovenkant van de hoofdhuid groeien, vanaf het begin gehydrateerd en vol voedingsstoffen zitten, komen ze er sterk uit.

Gespleten punten en breuk beheren

Sterke haar- en haargroei komen voort uit het beheersen van je gespleten haarpunten en het voorkomen van breuk. Wanneer de strengen aan de onderkant zijn gecoat, hebben ze minder kans op breuk. OLI G olie werkt op de gehele haarstreng en versterkt deze van binnenuit.

Verbeterde gezondheid van de hoofdhuid en verminderde roos

Het kan raar aanvoelen om olie aan te brengen op een hoofdhuid die te maken heeft met roos. Sommige mensen hebben de misvatting dat je daarmee meer kwaad doet. Maar een gezonde en gehydrateerde hoofdhuid zal schilfering verminderen en sterke haarwortels bevorderen.

Haar beschermen tegen milieuschade

Het milieu speelt een grote rol in ons haar. De wind, lage luchtvochtigheid en verdamping leiden allemaal tot vochtverlies. De zon en UV's drogen ook ons haar uit. Haarolie biedt een beschermende barrière tegen omgevingsfactoren die het kunnen uitdrogen.

Hoe vaak moet je haarolie gebruiken?

Het kan een beetje experimenteren zijn om erachter te komen wat het beste geschikt is voor uw haartype en hoofdhuid conditie. Haar dat droog en broos is, kan twee tot drie keer per week haarolie te gebruiken. Als je normaal tot vet haar hebt, kun je het een keer per week of om de week gebruiken. Droge en jeukende hoofdhuid neigt ook naar gebruik van twee tot drie keer per week.

Seizoenen kunnen de behoefte aan minder of meer haarolie veranderen. In droge en koudere maanden kan je hoofdhuid of haar iets meer nodig hebben, terwijl bij vochtig weer iets minder kan.