HOE GEBRUIK IK HAAROLIE?

Wist je dat bewezen is dat haarolie het best wordt geabsorbeerd als ze op vochtig haar wordt aangebracht? Voordat je OLI G Renew Balanced olie gebruikt, moet je het haar eerst met warm water uitspoelen om de haarschubben te openen en het gemakkelijker te maken de voedende bestanddelen in de binnenste structuren te laten doordringen. Gebruik de Oli G scalp brush om te kammen, zodat het aanbrengen van de olie gemakkelijker gaat.

Doe de OLI G olie op je hand voordat je het in haar en hoofdhuid wrijft. De hoeveelheid olie past bij de lengte van je haar en de behoeften ervan. Voor kort haar of oliebehandeling gericht op de hoofdhuid is een portie voldoende. Als je een volledige haaroliebehandeling wilt uitvoeren, lang of dik haar hebt, kun je tot 5 pompjes of meer gebruiken.

Bij een volledige haaroliebehandeling,  OLI G uitsluitend op het haar of de haarpunten aanbrengen, of het alleen op de hoofdhuid in masseren.

  • Masseer de haarolie op de hoofdhuid in, zodat ze de haarzakjes binnendringt en de haargroei bevordert.
  • Verspreid haarolie over de hele haarlengte om het te voeden en te herstellen.

Gebruik haarolie op de haarpunten om gespleten haarpunten te voorkomen.

  • Gebruik de OLI G Scalp Brush om de OLI G olie grondig over het haar te verdelen. Zorg ervoor dat elke lok over zijn lengte met een kleine hoeveelheid olie bedekt is.
  • Laat OLI G ongeveer 15 minuten zitten, tot enkele uren. Pas de tijd aan je behoeften aan, maar bedenk dat natuurlijke oliën beter werken naarmate je ze langer op het haar laat zitten, bijvoorbeeld 's nachts. Je kunt het haar vastbinden en beschermen met een plastic kapje of een handdoek om geschikte omstandigheden te creëren voor de absorptie van de haarolie
  • Gebruik de OLI G Detox shampoo om de olieresten die op het haar en de hoofdhuid achterbleven te verwijderen. Gebruik shampoo voor de hoofdhuid en spoel die uit richting de haarpunten. Terwijl je toch bezig bent, kun je nog een hoofdhuid massage uitvoeren met behulp van de Scalp Brush.
  • Je kunt je haar uit zichzelf laten drogen of het helpen met warme lucht van de haardroger, want OLI G haarolie beschermt zachte lokken tegen de schadelijke invloed van hoge temperaturen. Geniet van je zachte, glanzende en gladde haar.
  • Optimale frequentie is eenmaal per week. OLI G haarolie kan voor elke haarwasbeurt gebruikt worden, maar voor merkbare stimulatie van de haargroei en verbetering van de conditie ervan is regelmatig gebruik noodzakelijk.